Allegro Käsihuuhde

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 240 kpl

Hinta: 8,95 895
Määrä: kpl

Allegro Käsihuuhde 250ml

Hajusteeton Allegron käsihuuhde. Minimitilaus 20 kpl.

Toimitamme Käsihuuhteen rahtivapaasti vain Kaukokiidonlla vain 10 kpl tai yli Allegro  8 kg pulveritilauksen yhteydessä kotiin toimitettuna.

Arkisin ennen kello 12:00 tehdyt tilaukset pyritään käsittelemään samana päivänä.

Allegro Käsihuuhde on hyvä käsien puhdistukseen silloin kuin vettä ja saippuaa ei ole saatavilla. Sisältää hoitavaa glyseriiniä. Viimeistelee pestyjen ja kuivien käsien puhtauden. Käyttö: Käsiin hierotaan 3-5ml Käsihuuhdetta ja sen annetaan vaikuttaa 30 sekuntia. Ei suositella alle 3-vuotiaille. Sisältää: Tehoaine Isopropanolia 630g/kg sekä Glyserolia 20g/kg. Allegro Handsprit är bra för handrengöring när vatten och tvål inte finns tillgängliga. Innehåller botande glycerin. Avsluter renheten för tvättade och torra händer. Användning: Arbeta in i händerna 3-5 ml Handsprit och låt stå i 30 sekunder. Rekommenderas inte för barn under 3 år. Innehåller: Aktiv ingrediens Isopropanol 630g / kg och Glycerol 20g / kg.

H225 Helposti syttyvä neste ja höyry. H319 Ärsyttää voimakkaasti silmiä. H336 Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. P102 Säilytä lasten ulottumattomissa. P210 Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. P304+P340 JOS KEMIKAALIA ON HENGITETTY: Siirrä henkilö raittiiseen ilmaan ja varmista vaivaton hengitys. P305+P351+P338 JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista

ALLEGRO on Suomessa valmistettu tuote ja sillä on Avainlippu.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.