Vähennä Helposti Kehon Kemikaalikuormaa

Tiesitkö, että käyttämiesi kemikaalien haitat saattavat ulottua jopa seitsemän sukupolven päähän?

Usein ensimmäiset asiat, joista kehon kemikaalikuorman vähentämisessä puhutaan, ovat kosmetiikkatuotteet.

Ja onkin totta, että oikeilla valinnoilla kosmetiikkatuotteita hankkiessa voi vähentää kehon kemikaalikuormaa huomattavasti.

…mutta oletko miettinyt, millaisia kemikaaleja kannat ihollasi päivittäin? Vaatteesi sisältävät käyttämässäsi pyykinpesuaineessa olevia kemikaaleja.

ALLEGRO on kotimainen pyykinpesuaine, joka ei sisällä zeoliittia, fosfaattia, väriaineita, säilöntäaineita, optisia kirkasteita, methylisothiazolinonea (MI) eikä mikromuoveja.

ALLEGRO soveltuu kaikkeen pyykkiin ja sitä voivat käyttää myös allergiset, astmaatikot, kutiavat sekä psoriasiksesta kärsivät. Sillä voit pestä huoletta myös lasten pyykit ja kestovaipat.

Lisäksi ensitilaajana saat automaattisesti 90vrk tyytyväisyystakuun. Saat siis 90vrk aikana testata ALLEGROA 20 koneellisen verran. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa pakkauksen maksutta ja saat rahasi takaisin.

Jos sinäkin haluat vähentää omasi sekä perheenjäsentesi kemikaalikuormaa, suosittelemme sinulle ALLEGRO Plus pyykinpesuainetta, se on suosituin tuotteemme. Riittoisalla pakkauksella peset noin 250 koneellista ja yhden koneellisen hinnaksi tulee vain 18snt.

ALLEGRO Plus, 8kg -pakkauksen hinta on 46€, sisältäen toimituskulut sinua lähimpään Matkahuoltoon, K-Marketiin tai R-Kioskiin.

Allegro Plus, 8kg Pyykinpesuaine
Siirry Tilaamaan!