Blogi

 • 21.04.2020 15.58

  Blogimme on muuttanut

  Blogimme on muuttanut, uusmmat artikkelimme löydät osoitteesta: https://www.pyykinpesuaine.fi/blogi/
 • 02.05.2018 11.32

  Asiakkaan Kysymys: Sisältääkö ALLEGRO Mikromuovia?

  Allegro ei sisällä mikromuoveja
  ALLEGRO tuotteet eivät sisällä mikromuovia eivätkä polymeerejä.
   
  Mikromuovi ja sen käyttö on puhuttanut viime aikoina ihmisiä etenkin sen jälkeen, kun mediassa uutisoitiin Ruotsin päätöksestä kieltää mikromuovin käyttö mm. suihkusaippuassa, shampoossa ja hammastahnassa. Vastaavanlaisia päätöksiä on tehty myös Briteissä, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Uudessa-Seelannissa, Irlannissa ja Taiwanissa. Suomessa mikromuovien käytöstä luopuminen on vapaaehtoista.
   
 • 03.04.2018 14.57

  Pöytäliinan Pesu

  Pöytäliinan Pesu

  Kaatuiko kahvikuppi, läikkyikö viinilasi tai tippuiko mustikkaa pöytäliinalle? – Ei huolta, keräsimme vinkit joiden avulla pöytäliinan pesu vaikeistakin tahroista onnistuu. 

  Pöytäliinan avulla luot kattaukselle juhlan tuntua sekä suojelee pöydän pintaa. Pöytäliinan käytön miinuspuolena ovat kuitenkin siihen ilmestyvät hankalat tahrat. Suurikokoisen pöytäliinan pesu kannattaa aina suorittaa omana koneellisenaan.

 • 27.03.2018 11.03

  5 Vinkkiä Vedenkulutuksen Vähentämiseksi

  5 Vinkkiä Vedenkulutuksen Vähentämiseen
  Tiesitkö, että me suomalaiset kulutamme vettä keskimäärin noin 150 litraa vuorokaudessa. Muutosta parempaan on saatu huomattavasti verrattuna 1970-luvun 400 litraan vuorokaudessa per henkilö.

  Muutokseen ovat vaikuttaneet positiivisesti tietenkin kehittyneet tiskikoneet ja pesukoneet sekä suihkut ja WC-pöntöt. Suurin yksittäinen tekijä on kuitenkin ihmisten kasvanut tietoisuus maailman vesivarojen rajallisuudesta, vaikka suomessa vesivarat riittävätkin hyvin.

 • 27.02.2018 11.06

  Huuhteluaineen Käyttö Pyykinpesussa

  Huuhteluaineen Käyttö Pyykinpesussa
  Pyykinpesuaineen tehtävä on pestä pyykistäsi puhdasta ja tahratonta. Huuhteluaine puolestaan pitää huolen, että pyykkisi pysyy pehmeämpänä pidempään ja on varmasti raikasta. Lisäksi etenkin talvella huuhteluaine poistaa pyykistä sähköisyyttä. Tämä helpottaa pyykinpesua, sillä sähköiset vaatteet puolestaan vetävät likaa itseensä.