Blogi

 • 27.02.2018 11.06

  Huuhteluaineen Käyttö Pyykinpesussa

  Huuhteluaineen Käyttö Pyykinpesussa
  Pyykinpesuaineen tehtävä on pestä pyykistäsi puhdasta ja tahratonta. Huuhteluaine puolestaan pitää huolen, että pyykkisi pysyy pehmeämpänä pidempään ja on varmasti raikasta. Lisäksi etenkin talvella huuhteluaine poistaa pyykistä sähköisyyttä. Tämä helpottaa pyykinpesua, sillä sähköiset vaatteet puolestaan vetävät likaa itseensä.

 • 31.01.2018 12.23

  Muovin Kierrätys - Miksi Kierrättää?

  Muovin Kierrätys

  Muovin kierrätys on erittäin tärkeää, eikä sitä voi koskaan korostaa liikaa. Muovi on erittäin hyvä pakkausmateriaali ja oikein käytettynä (kierrätettynä) se myös pienentää hiilijalanjälkeäsi.

  Muovin hyviin ominaisuuksiin kuuluu mm. sen keveys. Pakkausten keveys puolestaan vähentää fossiilisten polttoaineiden käyttöä tuotteiden kuljetuksessa. Se on myös hyvin hygieeninen tapa pakata esimerkiksi ruokaa tai vettä. Muovin ehkä hienoin ominaisuus on kuitenkin se, että se voidaan kierrättää ja uusiokäyttää lukuisia kertoja.

 • 04.01.2018 13.56

  Joulutahrat & tahranpoisto: 4 vinkkiä vaikeille tahroille

  Joulutahrat ja tahranpoisto, loppuvuoden juhlissa voi usein tapahtua vahinkoja. Viinilasi kaatuu, kinkkurasvat roiskahtavat rinnuksille, steariinia putoaa pöydälle. Vaikeatkin tahrat ovat kuitenkin usein helposti poistetettavissa, kun vain tietää oikeat niksit. Älä anna rasvaisen pöytäliinan lannistaa alkavaa vuottasi!
 • 04.08.2016 14.59

  Kesä on kauneimmillaan ja luonto kutsuu, ethän unohda retkeilyvaatteiden huoltoa?

  Löytyikö purjehdustakki märkänä, haisevana myttynä muovikassista tai juhannuksena kadonneet Gore-Tex vaatteesi likaisina rinkan pohjalta. Ei hätää, meillä on keinot häätää hajut retkeily ja ulkoiluvaateistasi ja shortseistasi.

 • 23.06.2016 12.49

  Miten pukeutua kesäjuhliin etiketin mukaisesti?

  Valmistujaiset ja lakkiaiset ovat tältä kesältä takanapäin, mutta juhlallisuudet onneksi jatkuvat. Postiluukustasi on saattanut tupsahdella sisään kutsuja niin häihin kuin rippijuhliinkin.

  Juhliminen on toki hauskaa, mutta kysymys pukeutumisesta nousee vääjäämättä esiin. Mitä juhliin voi, pitää tai saa pukea päälleen? Kuinka pukeutua oikein, tilaisuuden ja etiketin mukaan? Tässä muutama vinkki, joilla saat pukuvalintasi osumaan oikeaan!