Blogi

 • 04.08.2016 14.59

  Kesä on kauneimmillaan ja luonto kutsuu, ethän unohda retkeilyvaatteiden huoltoa?

  Löytyikö purjehdustakki märkänä, haisevana myttynä muovikassista tai juhannuksena kadonneet Gore-Tex vaatteesi likaisina rinkan pohjalta. Ei hätää, meillä on keinot häätää hajut retkeily ja ulkoiluvaateistasi ja shortseistasi.

 • 23.06.2016 12.49

  Miten pukeutua kesäjuhliin etiketin mukaisesti?

  Valmistujaiset ja lakkiaiset ovat tältä kesältä takanapäin, mutta juhlallisuudet onneksi jatkuvat. Postiluukustasi on saattanut tupsahdella sisään kutsuja niin häihin kuin rippijuhliinkin.

  Juhliminen on toki hauskaa, mutta kysymys pukeutumisesta nousee vääjäämättä esiin. Mitä juhliin voi, pitää tai saa pukea päälleen? Kuinka pukeutua oikein, tilaisuuden ja etiketin mukaan? Tässä muutama vinkki, joilla saat pukuvalintasi osumaan oikeaan!

 • 03.06.2016 09.35

  Puvun huolto ja säilytys

  On taas aika juhlistaa tulevaisuutta, nuorisoa, joka valmistuu. Lakkiaisten yhteydessä saa kaapistakin vuosittain kaivaa esille ne “hienot vaatteet”. Kummitteleeko niissä vielä edellisvuosien tahrat, vai onko puku rypistynyt ja pölyttynyt säilytyksessä täysin? Ja vaikka olisitkin aikaisempina vuosina selvinnyt haavereitta, ei sitä koskaan tiedä mitä juhlahumun tiimellyksessä saattaa tapahtua! Lukemalla tämän blogin opit, kuinka tästä jokavuotisesta pulmasta tulee jokavuotinen raikas ja tyylikäs asuste. 

 • 26.04.2016 16.34

  Nautitaan keväästä nyt - ja tulevaisuudessakin

  On taas se aika vuodesta kun saamme nauttia pidemmistä päivistä, auringonpaisteesta, kasvillisuuden heräämisestä ja lintujen liverryksestä. Kevät on saapunut!

  Auringon säteiden lämmittäessä on mukava pukea ylleen ulkoiluvaatteet ja mennä ulos kävelylle nauttimaan raikkaasta kevätilmasta tai työntää pressu veneen päältä ja kaivella kalaverkot esille. Tähän aikaan vuodesta herää myös kysymys siitä, mitä kukin meistä voi tehdä sen eteen, että jälkipolvemmekin saisivat saman mahdollisuuden nauttia puhtaasta luonnostamme. Miten me voimme suojella luontoa haitallisilta kemikaaleilta?

 • 22.03.2016 13.53

  Esittelyssä Allegro Suomi

  Tarinamme alkoi vuonna 1959, kun Aimo A. Virtanen perusti ensimmäisen maalitehtaansa Paraisilla. Ulkomaalien valmistuksen keskittyessä kesäkauteen, tarvitsi hän myös toisen tuotteen, jota voisi valmistaa ympärivuotisesti.

  Ajatus uudesta tuotteesta kyti vuosien saatossa, kunnes noin 15 vuotta sitten Allegro Classic-pyykinpesuaineen tuotanto aloitettiin Suomessa. Tämä ratkaisu on osoittautunut oikeaksi ja tuotteemme ovat saaneet erittäin lämpimän vastaanoton. Positiivista palautetta on satanut niin johtavan kodinkonevalmistajan myyntipäälliköltä, internetin keskustelupalstoilta kuin perheenäideiltäkin