Kokeile Allegro- pesuainetta 90 päivää ja ihastu!

Ilmainen pesukoneen puhdistus ja hajunpoistoaine. Pese 90 päivän aikana 20 koneellista pyykkiä ja jos olet tyytymätön, niin voit palauttaa avatun tuotteen ilman koneenpuhdistusainetta.

Ilmainen kokeilu toimii näin:

 1. Tilaa tuote normaalisti ostoskoria käyttämällä ja valitse maksuvaihtoehto. Ensi kertaa tilatessasi kannattaa maksaa tuote kokonaisuudessaan, jotta mahdollinen maksun palautus olisi nopeampaa.
 2. Lähetämme 8kg Allegro Classic, Allegro Plus, Allegro Eko tai Allegro Työvaatepesu 3 pesuainetta ostoksenne mukaisesti.
 3. Lähetyksen saapumisesta tulee Matkahuollolta tai Postilta tekstiviesti-ilmoitus antamaasi kännykkänumeroon.
 4. HUOM. Jos puhelu on siirretty toiseen puhelimeen, tekstiviesti ei siirry siihen. Jos puhelin on ollut kiinni, viesti tulee viiveellä.
 5. Jokaisessa pakkauksessa on mukana Koneenpuhdistusaine 100g ja 250g pesuntehostajaa.
 6. Pese Koneenpuhdistajalla ensin koneestasi pois zeoliitti- ja kalkkisaostumat ja pahat hajut ohjeiden mukaisesti. Sitten saat pestä 90 vuorokauden kuluessa 20 koneellista pyykkiä.
 7. Kun olette maksaneet tuotteen verkossa tai saanut laskun Klarnalta, jonka maksatte normaalisti jos pidätte koko pakkauksen. Näin voidaan tehdä, koska suomen kansa on rehellistä ja tuote on erittäin hyvä.
 8. Klarna laskun maksuaika on 14 vuorokautta. Tänä aikana asiakkaalla on kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus. Laskutusmaksu on 0€/tilaus. Maksun myöhästyessä laskuun lisätään muistutusmaksu 5€ ja viivästyskorko 8%
 9. Kun olette saaneet pakkauksen, teillä on 90 pv aikaa kokeilla Allegroa.
 10. 14 päivän kokeilutakuu ei pääty laskun maksuun, vaan voitte vielä jatkaa pesemällä yhteensä 20 koneellista pyykkiä 90 pv aikana. Mikäli silloin ja mistä syystä hyvänsä haluatte palauttaa tuotteen, soittakaa meille ensin numeroon 050-53 76 560 niin noudamme sen pois tai annamme palautusohjeen. Palautamme koko maksamanne hinnan lyhentämättömänä ilmoittamallenne tilille eli tämä kokeilu ei maksa mitään. Pakkauksesta saa puuttua koneenpuhdistaja ja kokeilumäärä pyykkipulveria jos palautatte tuotteen. Tämä koskee vain Suomen tilauksia.
 11. Jos ette voi noutaa tilaamaanne tavaraa Matkahuollosta tai Postista, älkää käskekö lähettää sitä takaisin vaan soittakaa meille. Jos tuote palautetaan ilmoittamatta ensin meille, laskutamme teiltä Matkahuollon veloittaman paluurahdin: 17,90 €
 12. Pesukoneen puhdistaja sisältyy aina 8kg pakkauksiin. Kun tilaat 8kg pyykinpesuaine pakkauksen, saat koneenpuhdistajan ilmaiseksi ja sen hinta on vähennetty jo valmiiksi verkkokaupan hinnasta. Saat siis kokeilla ilmaiseksi koneenpuhdistusainetta. Jos ihastutte Allegron hyviin ominaisuuksiin ja haluatte käyttää koko paketin - noin 150- 300 koneellista - maksatte laskun normaalisti eräpäivään mennessä ja ensitilaajan etunne on käytetty.
 13. Hyvästi tunkkainen pesukone - Koneenpuhdistajalla ja Allegrolla hyvä pyykki!

Tilaa tästä!

Varainhankinta ALLEGRO -tuotteilla

Varainhankinta kouluille, urheiluseuroille ja yhdistyksille onnistuu helposti ja vaivattomasti ALLEGRO pyykinpesuaineilla.

Allegron tuotteilla tehtävä varainkeruu on helppoa ja riskitöntä. Voitte myydä kaikkia ALLEGRO tuotteita ja tehdä tilauksen meille vasta, kun olette saaneet omilta asiakkailtanne tilaukset ja maksusuoritukset tilillenne. Lopuksi maksatte meiltä saamanne laskun ja varainkeruun tulokset näkyvät heti tilillänne.

Lue lisää varainhankinnasta!