Varainhankinta

Varainhankinta kouluille, urheiluseuroille ja yhdistyksille

Hei, olen Anu Kiiski. Tervetuloa yritykseni Allegro Suomen varainhankinta -sivulle.

Tältä sivulta voit tilata sähköpostiisi laatimamme Allegro varainhankinta -tietopaketin. Tietopaketti sisältää varainhankinta hinnastomme, tietoa myydyimmistä tuotteistamme sekä markkinointimateriaalia ja kaavakkeen, jonka avulla tilauksen teko ja myytyjen määrien seuraaminen on helppoa!

Materiaalin avulla voit myydä kaikkia Allegro tuotteita ja tehdä tilauksen meille vasta, kun olet saanut omilta asiakkailtasi tilaukset. Lopuksi maksat meiltä saamasi laskun ja varainkeruun tulokset näkyvät heti tililläsi.

Täytä siis sivun alalaidasta löytyvä yhteydenottolomake ja toimitan sähköpostiisi varainhankintaasi helpottavan tietopakettimme, joka sisältää:
  • Tietoa myydyimmistä tuotteistamme
  • A4 esite (pdf)
  • Muokattava tilauslomakemalli asiakkaillenne annettavaksi (docx)
  • Allegro 4-sivuinen esite (pdf)
  • Groups hinnasto (pdf)

Allegrolla voit hoitaa varainkeruun hyvällä omallatunnolla, sillä kaikki voittavat. Lue vaikka mitä asiakkaamme kertovat tuotteistamme!

Atooppinen iho perheen kolmella henkilöllä, hajusteettomuus plussaa. Vaatteet tuoksuvat puhtaalle eikä keinotekoiselle hajusteelle.
- Kirsi, Pohjanmaa

Pyykit eivät rupea haisemaan kuten zeoliittipohjaisilla pesuaineilla.
- Tuomas, Pirkanmaa

Pyykki tuoksuu puhtaalta. Ei eri pesuaineita eriväriselle pyykille. Pesukone pysyy puhtaana. Ei iho-ongelmia.
- Paula, Satakunta

Allegro on kotimainen, zeoliititon, hajusteeton, väriaineeton, säilöntäaineeton ja tehokas pyykinpesuaine. Allegro on erityisen sopiva allergiselle, kutiavalle ja atooppiselle iholle sekä lasten ja vauvojen vaatteille. Lisäksi Allegrolla pesee helposti myös urheiluvaatteet puhtaiksi ja raikkaiksi.

Täytä alla oleva lomake, saat sähköpostiisi lisätietoa, hinnaston sekä markkinointimateriaalia. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Tilaamalla tietopaketin et sitoudu mihinkään.

Aurinkoisin terveisin,
Anu Kiiski
050 53 76 560

PS. Haluaisitko kokeilla tuotettamme ennen, kuin myyt sitä? Voit nyt tilata 500g testipakkauksemme kampanjasivuiltamme pelkkien toimituskulujen (7€) hinnalla! Klikkaa tästä.