Zeoliititon pesuaine

Zeoliititon pesuaine sopii herkkäihoisille ja pitää pesukoneen puhtaana. Zeoliitin käyttö pyykinpesuaineissa alkoi, kun vettä pehmentävän fosfaatin määrää haluttiin vähentää. Veden kovuus Keski-Euroopassa on kovaa tai keskikovaa, ja siksi tarvittiin korvaava vedenpehmennin, jotta veden pintajännitys saataisiin rikottua ja pyykinpesuaineiden tehoaineet alkavat irrottaa likaa. Pesuaineisiin alettiin lisäämään vedenpehmentimeksi zeoliittia, mikä on teräväkiteinen veteen liukenematon mineraali. Vesi pehmeni, mutta ihmisten astmat lisääntyivät. Pyykki alkoi pölytä. Syntyi tarve kehitettää zeoliititon pesuaine pyykinpesuun.

Allegro, zeoliititon pesuaine

Saatuani itse zeoliitista lievän astman, alkoi isäni Aimo A. Virtanen tutkia tarkemmin zeoliitin vaaroja ja aloitti zeoliitittoman pesuaineen valmistuksen Suomessa. Tänä päivänä astmani on poissa, kiitos isän kehittelemän zeoliitittoman pesuaineen pyykille, Allegron. Nykyään zeoliitin vaarat ovat jo laajasti tiedettyjä ja tunnustettuja.

Zeoliititon pesuaine - lue ominaisuudet

Zeoliitin haitat ihmisille

Zeoliititon pesuaine herkkäishoisille.

Veteen liukenematon, terävä zeoliitti takertuu vaatteiden kuituihin ja aiheuttaa vaatteen kantajalle ihoärsytystä. Zeoliitti repii herkän ihon rikki hankautuessaan vaatteesta ihoa vasten. Iho oireilee kutisevana ja punoittavana. Tästä syystä herkkäihoisen on tärkeää valita zeoliititon pesuaine kuten Allegro, joka ei raavi ihoa rikki. Zeoliititon pesuaine on ehdottoman hyödyllinen psoriasiksesta ja atooppisesta ihosta kärsiville.

Onneksi olkoon, olet löytänyt zeoliitittoman pesuaineen Allegron, mikä helpottaa astmaasi!

Terävä ja pölyävä zeoliitti kulkeutuu pyykistä hengitysteihin ja ärsyttää keuhkoja. Astmaa sairastavan onkin ehdottomasti valittava pyykinpesuunsa zeoliititon pesuaine kuten Allegro Plus, Allegro Eko tai Allegro Classic. Referenssinä mainittakoon, että hengitysyhdistykset, kuten esimerkiksi Tampereen ja Salon hengitysyhdistys, ostavat Allegro tuotteitamme ja välittävät niitä jäsenilleen.

On myös työpaikkoja joissa vaaditaan hajuttomia, pölyämättömiä työvaatteita, tähän tarkoitukseen soveltuu ainoastaan zeoliititon pesuaine. Allegro Työvaatepesu 3 on tuote, joka on tarkoitettu erityisesti työvaatteiden pesuun. Esimerkiksi yliopiston kliinisen kemian laitos käyttää Allegro pesuaineita työvaatteiden pesuun koska ne ovat zeoliitittomia, hajusteettomia ja säilöntäaineettomia pesuaineita ja sopivat kaikkeen pyykkiin. Nestemäisten pesuaineiden vaaralliset säilöntäaineet rajoittavat niiden käyttöä. Nestemäisten sisältämät säilöntäaineet ja hajusteet voivat aiheuttaa pahojakin oireita kemikaaleille herkistyneille ihmisille.

Kun kalkki ja zeoliitti kuorruttavat lämmitysvastukset, ne ylikuumenevat ja palavat rikki. Sakat voivat irrota muruina ja jäädä vaatteisiin. Pahimmassa tapauksessa zeoliitti voi jopa sytyttää pesukoneen palamaan tukkimalla herkkään kalvokytkimeen menevän letkun. Zeoliitittoman Allegro pesuaineen käyttö pitää pesukoneen puhtaana ja raikkaan tuoksuisena.

Kymmenen hyvää syytä valita pyykinpesuaineeksi kotimainen Allegro:

  • Allegro pesee pyykin ihanan puhtaaksi.
  • Allegro poistaa ikävät tahrat tehokkaasti.
  • Allegro ei aiheuta ärsytystä iholla tai hengitysteissä.
  • Allegro ei haalista kirjopyykin värejä.
  • Allegro on zeoliititon pesuaine.
  • Allegro ei sisällä hajusteita, väriaineita, säilöntäaineita eikä optisia kirkasteita.
  • Allegro ei muuta mustia vaatteita harmaiksi.
  • Allegro ei aiheuta homeenhajua pesukoneeseen.
  • Allegro on riittoisaa ja edullista.
  • Allegro huuhtoutuu hyvin ja jättää pyykin on pehmeäksi jopa ilman huuhteluainetta

Zeoliititon pesuaine - perheesi hyväksi

Tilaa zeoliititon pyykinpesuaine