Sappisaippua 100g

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote

Varastossa 468 kpl

Hinta 4,25 €
Määrä: kpl

Allegro Alma sappisaippua 100g - tahranpoistoon

Toimitamme sappisaippuan rahtivapaasti bussipakettina vain Allegro  8 kg pulveritilauksen yhteydessä tai yli 20 kpl pulveritilausten yhteydessä kotiin toimitettuna.

 

Tahranpoistoon vaikeille tahroille, esim. Mustikkatahrat, rasvatahrat, veritahrat, lehtivihreätahrat, porkkanatahrat, hikitahrat, kaulustahrat, kaakaotahrat, banaani- ja porkkanatahrat sekä väritahrat ja mustetahrat. Saippuaa hierotaan kostutetulle tahralle, annetaan vaikuttaa jonkin aikaa ja huuhdellaan tai pannaan pesukoneeseen. Allegro -pakkausten mukana rahtivapaasti. Ympäristöystävällinen, sisältää vain luonnollisia ainesosia joista suuri osa luonnonmukaisesti tuotettuja. Dermatologisesti testattu, pehmeä ja ihoystävällinen, ei sisällä keinotekoisia väriaineita. Biohajoava

Ainesosaluettelo: >30% saippuaa (palmuöljy ja kookosöljy, osittain LUOMU tuotteita) <5% anionisia tensidejä, hajuste Limonene. Muut aineet: vesi, glyseriini, härän sappi, natriumkloridi, natriumtiosulfaatti, Klorofylli (CI 75810)

Sappisaippua toimitetaan rahtivapaasti vain 8kg Allegro Classic, Plus, Eko, Pro tai Työvaatepesun tilaamisen yhteydessä matkahuollon bussipakettina tai yli 20 kpl pulveritilausten yhteydessä kotiin kuljetettuna.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.