Allegro Plus - Tiiviste 20 kg

Varastossa 1 kpl

Hinta 108,00 €
Määrä: kpl

Allegro Plus 20 kg SÄÄSTÖPAKKAUS - edullisin. 40% vähemmän riittää!

Hajusteeton kotimainen pyykinpesuaine

Kehitetty herkälle iholle

Allegro Plus Pyykinpesuaine, 20kg

Allegro Plus pyykinpesuaine on erityisen sopiva allergisten, kutiavien, atoopikkojen, astmaatikkojen, sekä lasten pyykkiin. Pesee pyykin puhtaaksi ja hajusteettoman raikkaaksi (myös urheiluvaatteet) ihoa ärsyttämättä, soveltuu erityisen hyvin myös kestovaippojen pesuun. Allegro on kotimainen, Paraisilla valmistettu pyykinpesuaine. Allegro Plus on suosituin tuotteemme.

Pakkauksen mukana tulevalla pesukoneen puhdistajalla peset pyykkikoneesi raikkaaksi ja puhtaaksi. Pesukoneen puhdistaja poistaa mm. pahan hajun sekä zeoliitin pesukoneesta. Allegro ei sisällä zeoliittia eikä muita pesukonetta vahingoittavia tai homeenhajua aiheuttavia, liukenemattomia aineita. Näin pesukoneesti pysyy puhtaana.

Allegro pyykinpesuaine ei sisällä zeoliittia, hajusteita, väri- eikä haalistavia aineita, säilöntäaineita eikä optisia kirkasteita. Yhdellä pakkauksella Plus -pyykinpesuainetta peset noin 680 koneellista pyykkiä!

Pakkaus sisältää: Pesukoneen puhdistaja (100g), 2kpl pesutehostaja (2x250g), sekä pesupulveria (8kg).

Komission asetuksen (EY) 907/2006 mukainen ainesosaluettelo:
Sodium carbonate, Sodium sulphate, Trisodium dicarboxymethyl alaninate, Sodium silicate, Sodium Tallowate, Sodium Cocoate, Laureth-3, Laureth-9, Protease, Amylase, Silica

Pesujen määrä   Annostus 3-5kg
735 Pehmeä vesi 30 ml
440 Keskikova vesi 50 ml
368 Kova vesi 60 ml
Arvostele tämä tuote

18.01.2018 - Heini

Huipputuote! Tykkään. 5hlö perhe on tällä pessyt jo 1v 2kk ja edelleen ”ämpärin” pohja ei näy. Ja meillä pestään päivittäin pyykkiä. Riittävyys uskomaton ja luksusta ettei tarvi erikseen kaupasta raahata pesuainetta kotiin.