ALE 15 %
  • Hajusteeton pyykin huuhteluaine 3 L
  • Allegro Huuhteluaine 3L

Allegro Huuhteluaine 3L

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote

Varastossa 23 kpl

Hinta 11,00 € 13,00 €
Määrä: kpl

Allegro Huuhteluaine 3L

Hajusteeton Allegron allergiaystävällinen huuhteluaine. NYT 3L. kanisterissa. Osta kerralla enemmän! Kiitos asiakkaillemme, jotka toivoivat suurempaa pakkauskokoa huuhteluaineille.

Toimitamme huuhteluaineen rahtivapaasti bussipakettina kun tilaat näitä 3pl tai enemmän sekä Allegro  8 kg pulveritilauksen yhteydessä tai yli 20 kpl pulveritilausten yhteydessä kotiin toimitettuna.

Hajusteeton, Allegron allergiaystävällinen huuhteluaine. Tekee pyykistä pehmeää ja poistaa sähköisyyttä. Sopii hyvin käytettäväksi  helposti sähköistyvien tekstiilien kanssa kuten akryyli polyamidi  ja polyesteri. Oikein käytettynä huuhteluaine parantaa käyttömukavuutta, ja käyttöikää. Talvella vaatteet tuntuvat sähköisiltä, ja vetävät tällöin myös likaa helpommin itseensä. Huuhteluaineen käyttö auttaa tähän ongelmaan. Tekniset materiaalit kuten dry/dri-fit ja gore-tex saattavat menettää ominaisuuksiaan, jos niiden jokaisen pesun yhteydessä käytetään  huuhteluaineita.  Myös elastaanit kuten lycra, dorlasta, ovat materiaaleja joiden kanssa huuhteluaineita ei kannata käyttää. Tarkista tekstiilien pesulapuista maininta huuhteluaineen käytöstä. 

Huuhteluaine toimitetaan rahtivapaasti bussipakettina kun tilaat näitä 3kpl tai enemmän sekä 8kg Allegro Classic, Plus, Eko, Pro tai Työvaatepesun tilaamisen yhteydessä matkahuollon bussipakettina tai yli 20 kpl pulveritilausten yhteydessä kotiin kuljetettuna.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.