Koneenpuhdistaja 100g

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 116 kpl

Hinta: 5,00 500
Määrä: kpl

Koneenpuhdistaja 100g - pesukoneen, astianpesukoneen ja keittimien puhdistukseen.

Toimitamme pesuntehostajan rahtivapaasti bussipakettina vain Allegro  8 kg pulveritilauksen yhteydessä tai yli 20 kpl pulveritilausten yhteydessä kotiin toimitettuna.

Arkisin ennen kello 12:00 tehdyt tilaukset pyritään käsittelemään samana päivänä.

Pyykinpesukoneen puhdistaja

Pyykinpesukoneen puhdistaja, jolla poistetaan pesukoneesta tunkkainen haju, kalkki- ja zeoliittisakat sekä homeen hajut.

Niin kauan kuin käytät Allegro- pesuaineita, konetta ei tarvitse välttämättä pestä uudelleen, vaan se pysyy puhtaana ja hajuttomana. Jokaisessa Allegro pakkauksissa on mukana 100g. Koneenpuhdistajaa voi käyttää myös astianpesukoneen, kahvinkeittimen, teenkeittimen, vedenkeittimen ja termoskannun puhdistamiseen.

Astianpesukoneen puhdistus: Annostele koneenpuhdistajaa astianpesukoneen pesuainelokeroon 2-3 ruokalusikallista (20-30g) ja pese tyhjä kone 60-65°C ohjelmalla. (lopeta ennen kuivausohjelmaa, jos mahdollista) Tämän lälkeen pyöritä astianpesukoneessa vielä ylimääräinen huuhtelu.

Kahvinkeittimen puhdistus: liuota vajaa 2rkl (25g) koneenpuhdistajaa 0,5 litraan lämmintä vettä, anna jäähtyä. Kaada keittimen säiliöön ja keitä vedestä puolet keittimen läpi ilman suodatinta. Sammuta keitin ja anna liuoksen vaikuttaa 30 min. Kytke keitin päälle ja anna lopun veden valua loppuun. Huuhtele liuos pois valuttamalla kannullinen kylmää vettä 2-3 kertaa keittimen läpi.

Vedenkeittimen puhdistus: keitä vedenkeittimessä 0,5l vettä, johon on liuotettu vajaa 2 rkl (25g) koneenpuhdistajaa. Seisota vettä keittimessä n. 15 min. Tyhjennä ja keitä keittimessä puhdasta vettä maksimimäärä 3 kertaa, jotta liuos huuhtoutuu pois. (Tarkista ennen puhdistusta, ettei vanha muovinen vedenkeitin ole muoviosaltaan hapertunut.) Allegropakkausten mukana rahtivapaasti.

Pyykinpesukoneen puhdistus: Tyhjennä pussin sisältö pesukoneen rumpuun ja käynnistä tyhjä kone, pitkällä ohjelmalla maksimi lämmöllä (90°C). Kun kone on valmis, laita rumpuun 30ml ALLEGRO pyykinpesuainetta ja käytä kone vielä toisen kerran tyhjänä maksimi lämpoötilalla.

ALLEGRO pyykinpeskukoneen puhdistaja sisältää sitruunahappoa.

Koneenpuhdistaja toimitetaan rahtivapaasti vain 8kg Allegro Classic, Plus, Eko, Pro tai Työvaatepesu pakkauksen tilaamisen yhteydessä matkahuollon bussipakettina tai yli 20 kpl pulveritilausten yhteydessä kotiin kuljetettuna. Pyykinpesukoneen puhdistus ei ole koskaan ollut helpompaa.

Käyttöturvallisuustiedote.

ALLEGRO on Suomessa valmistettu tuote ja sillä on Avainlippu.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.