Paras pyykinpesuaine

Paras pyykinpesuaine myös herkkäihoisille.

Paras pyykinpesuaine herkälle iholle on sellainen, joka pesee pyykin ihanan puhtaaksi ja raikkaaksi ilman turhia haitallisia kemikaaleja. Allegro pyykinpesuaineet on kehitetty erityisesti herkälle ihotyypille sopiviksi, sillä ne eivät aiheuta ärsytystä iholla tai hengitysteissä. Lähes 20-vuoden kokemuksella voimme varauksetta sanoa, että Allegro pyykinpesuaine on erityisen sopiva allergisten, kutinasta kärsivien, atoopikkojen, astmaatikkojen sekä lasten pyykkiin.

Miksi Allegro on paras pyykinpesuaine?

Valmistamme erittäin korkealaatuisia, kotimaisia, ympäristölle vähemmän haitallisia pyykinpesuaineita, jotka pesevät tehokkaasti eivätkä aiheuta käyttäjilleen terveyshaittoja. Tavoitteenamme on vähentää ympäristöstä ihon kautta elimistöön imeytyvien kemikaalien määrää ja näin vähentää ja helpottaa ihmisten allergioita. Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa. Allegroa kokeillut asiakas vaihtaa harvoin toiseen merkkiin. Loistava asiakaspalautteemme puhuu puolestaan. On ilo lukea miten monelle Allegro on se ainoa oikea, paras pyykinpesuaine.

Kysyimme asiakkailtamme Allegro pesuaineemme käyttökokemuksia vuosina 2013-2015.

81% vastanneista kertoi, että Allegro on auttanut iho-oireisiin.

Paras pyykinpesuaine Allegro Plus

81% vastanneista kirjoitti, että Allegro on helpottanut hajusteongelmia.

Allegron käyttäjät ovatkin parhaita myyjiämme, sillä positiivisen käyttökokemuksen jakanut henkilö on paras pyykinpesuainereferenssimme.

Tilaa Allegro pyykinpesuaineet verkkokaupastamme »

Allergiat lisääntyvät, Allegron paras pyykinpesuaine auttaa

Pesuaineiden sisältämät vahvat hajusteet ovat lisänneet hajusteallergioita ja monelle asiakkaallemme onkin vaikeaa olla samassa hississä tai bussissa sellaisen henkilön seurassa jonka vaatteet haisevat vahvasti hajusteille. Onkin varsin outo ajatus, että pyykinpesuaineeseen lisätään hajustetta, vaikka se huuhdellaan vaatteesta pois. Onko paras pyykinpesuaine sellainen joka haisee? Kun lisätään vielä huuhteluaineissa olevat, vahvemmat hajusteet, niin lopputulos on melkoinen kemikaalisoppa vaatteessa. Kun tähän soppaan lisätään väriaine, jotta pesuneste näyttäisi mukavan siniseltä, optinen kirkaste, joka sekin on vahvasti allergisoiva sekä myrkyllinen säilöntäaine on se kemikaaliyliherkälle painajainen. Ei ihme, että allergiat lisääntyvät! Me Allegro Suomessa kuuntelemme ihmisiä, ja vastaamme tähän hätähuutoon. Allegro on paras pyykinpesuaine henkilölle jolla on vakava ihosairaus, monikemikaaliyliherkkyys tai allerginen keuhkoastma.
 

Paras pyykinpesuaine Allegro - tyytyväisyystakuulla

Paras pyykinpesuaine Allegro sopii koko perheelle

Lähetämme rahtivapaasti 8 kg Allegro pakkauksen lähimpään matkahuollon pisteeseen ja ensitilaajana on mahdollisuus kokeilla Allegro pyykinpesuainettamme 90 päivää ja pestä 20 koneellista pyykkiä. Jos ei ole tyytyväinen, niin vastaanotamme lopun pulverin ja palautamme rahat. Meillä on ilmeisesti paras pyykinpesuaine, sillä Allegro palautuksia ei juurikaan tule.
 

Monet lääkäriasemat ja sairaalat ovat vakioasiakkaitamme. Olemme iloksemme havainneet, että Allegro Eko on paras pyykinpesuaine kaikille vakavista ihosairauksista kärsiville ja moni heistä allekirjoittaa väitteen, että Eko on Suomessa myytävistä pyykinpesuaineista ainoa, jota he pystyvät käyttämään. Allegro Plus taas on atoopikkojen ja lapsiperheiden suosikki arvokkaiden entsyymien ansiosta, joiden pesuteho on loistava. Suosituin tuotteemme Allegro Plus on lapsiperheelle paras pyykinpesuaine. Allegro Classic sisältää lempeitä entsyymejä ja sopii niille, jotka ovat tottuneet kippaamaan runsaammin pulveria pesurumpuun. Testaamalla selviää mikä on sinulle se paras pyykinpesuaine. Tutustu myös: Pyykinpesukoneen puhdistus, Zeoliititon pesuaine.

Tilaa pyykinpesuaineet verkkokaupastamme

tai ota yhteyttä ja kysy lisää!