Allegro Huuhteluaine 750ml

No reviews | Review this product

In stock 105 pcs

5,80 €
Qty: pcs
Qty Price Total  
26 4,70 € 122,20 € Buy

Allegro Huuhteluaine 750ml.

Hajusteeton Allegron allergiaystävällinen huuhteluaine. UUSI annostelukorkilla varustettu huuhteluainepullo on kätevämpi käyttää.  Nyt korkki avautuu helposti ja pullo pysyy paremmin kädessä. Kiitos asiakkaillemme sähköpostipalautteesta!

Toimitamme huuhteluaineen rahtivapaasti bussipakettina vain Allegro  8 kg pulveritilauksen yhteydessä tai yli 20 kpl pulveritilausten yhteydessä kotiin toimitettuna.

Hajusteeton, Allegron allergiaystävällinen huuhteluaine. Tekee pyykistä pehmeää ja poistaa sähköisyyttä. Sopii hyvin käytettäväksi  helposti sähköistyvien tekstiilien kanssa kuten akryyli polyamidi  ja polyesteri. Oikein käytettynä huuhteluaine parantaa käyttömukavuutta, ja käyttöikää. Talvella vaatteet tuntuvat sähköisiltä, ja vetävät tällöin myös likaa helpommin itseensä. Huuhteluaineen käyttö auttaa tähän ongelmaan. Tekniset materiaalit kuten dry/dri-fit ja gore-tex saattavat menettää ominaisuuksiaan, jos niiden jokaisen pesun yhteydessä käytetään  huuhteluaineita.  Myös elastaanit kuten lycra, dorlasta, ovat materiaaleja joiden kanssa huuhteluaineita ei kannata käyttää. Tarkista tekstiilien pesulapuista maininta huuhteluaineen käytöstä. 

Huuhteluaine toimitetaan rahtivapaasti vain 8kg Allegro Classic, Plus, Eko, Pro tai Työvaatepesun tilaamisen yhteydessä matkahuollon bussipakettina tai yli 20 kpl pulveritilausten yhteydessä kotiin kuljetettuna.

Review this product

This product has not yet been reviewed.