Koneenpuhdistaja

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote

Varastossa 54 kpl

3,50 €
Määrä: kpl

Koneenpuhdistaja 100g - pesukoneen, astianpesukoneen ja keittimien puhdistukseen.

Toimitamme pesuntehostajan rahtivapaasti bussipakettina vain Allegro  8 kg pulveritilauksen yhteydessä tai yli 20 kpl pulveritilausten yhteydessä kotiin toimitettuna.

Pesukoneen puhdistaja, jolla poistetaan pesukoneesta tunkkainen haju, kalkki- ja zeoliittisakat ja homeen hajut ennen Allegro-pesuaineen käyttöä. Niin kauan kuin käytät Allegro- pesuaineita, konetta ei tarvitse välttämättä pestä uudelleen, vaan se pysyy puhtaana ja hajuttomana. Jokaisessa Allegro pakkauksissa on mukana 100g. Koneenpuhdistajaa voi käyttää myös astianpesukoneen, kahvinkeittimen, teenkeittimen, vedenkeittimen ja termoskannun puhdistamiseen. Astianpesukoneen puhdistus: Annostele koneenpuhdistajaa astianpesukoneen pesuainelokeroon 2-3 ruokalusikallista (20-30g) ja pese tyhjä kone 60-65°C ohjelmalla. (lopeta ennen kuivausohjelmaa, jos mahdollista) Tämän lälkeen pyöritä astianpesukoneessa vielä ylimääräinen huuhtelu. Kahvinkeittimen puhdistus: liuota vajaa 2rkl (25g) koneenpuhdistajaa 0,5 litraan lämmintä vettä, anna jäähtyä. Kaada keittimen säiliöön ja keitä vedestä puolet keittimen läpi ilman suodatinta. Sammuta keitin ja anna liuoksen vaikuttaa 30 min. Kytke keitin päälle ja anna lopun veden valua loppuun. Huuhtele liuos pois valuttamalla kannullinen kylmää vettä 2-3 kertaa keittimen läpi. Vedenkeittimen puhdistus: keitä vedenkeittimessä 0,5l vettä, johon on liuotettu vajaa 2 rkl (25g) koneenpuhdistajaa. Seisota vettä keittimessä n. 15 min. Tyhjennä ja keitä keittimessä puhdasta vettä maksimimäärä 3 kertaa, jotta liuos huuhtoutuu pois. (Tarkista ennen puhdistusta, ettei vanha muovinen vedenkeitin ole muoviosaltaan hapertunut.) Allegropakkausten mukana rahtivapaasti.

Koneenpuhdistaja toimitetaan rahtivapaasti vain 8kg Allegro Classic, Plus, Eko, Pro tai Työvaatepesu pakkauksen tilaamisen yhteydessä matkahuollon bussipakettina tai yli 20 kpl pulveritilausten yhteydessä kotiin kuljetettuna.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.